Първоначално публикувано от malkia_jiraf
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
На кратко питането, смазах си 145-цата която регистрирах февруари...
Сега гледам една пак 145-ца но нещо ме съмнява...
Колата ми я продават за 99-та пък тя е със старите брони и салон, но с новия капак на клапани
Изглежда идеална от вън и вътре.
На кратко съществува ли пласмасовия капак на клапаните в комплект със стария фейс?
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеНа кратко питането, смазах си 145-цата която регистрирах февруари...
Сега гледам една пак 145-ца но нещо ме съмнява...
Колата ми я продават за 99-та пък тя е със старите брони и салон, но с новия капак на клапани
Изглежда идеална от вън и вътре.
На кратко съществува ли пласмасовия капак на клапаните в комплект със стария фейс?Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеСъжалявам за 145-чката колега, дано си намериш още по-хубава. Съществува такава комбинация, колата е 98 година
Ами, значи чудесно евентуално понеделник съм с друга
И мерси за съболезнованията.
Comment
-
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеМоята е такава,в края на 98г. е произведена. Колата ми е с вътрешния фейслифт, с пласмасовият капак на двигателя, а е със старите маска и брони.
И не е със волана с червен шев и място за плците...
Ето я дайте мнение всичко ли съвпада като модификация? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...132&f1=details
Comment
-
Ей пичове никой ли не знае от къде мога да си купя нови QV прагове ???sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от BoB2 Покажи съобщениеКолеги да ви питам нещо...от колко до колко е допустимият офсет за 146-ца 15 цола, и има ли някакъв проблем ако джантата е 4x100, но се налага и монтаж на втулки ? За междуболтовото разстояние знам че става, но в комбинация с втулки има ли някакъв проблем ?
Поздрави
---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:54 ----------
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеМоята е такава,в края на 98г. е произведена. Колата ми е с вътрешния фейслифт, с пласмасовият капак на двигателя, а е със старите маска и брони.И моята е същата,само,че вече е с фейслифтовата маска,с тенденция да сменя и броните с фейслифтовите!
Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
такааа . Още един въпрос на който се надявам да можете да ми помогнете ... имам си датчик за температурата на маслото самоче се чудя къде да го бодна ...sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениетакааа . Още един въпрос на който се надявам да можете да ми помогнете ... имам си датчик за температурата на маслото самоче се чудя къде да го бодна ...
Сега сериозно!
Огледай около масления филтър за някоя тапа на маслената магистрала. Ако не откриеш, може да боцнеш един трокник на мястото на датчика за маслото и там да сложиш и двата датчика.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолега,така не се задава въпрос, че ще ни вкараш в грях Форумен! Винаго ще се намери кой да ти каже къде да го сложиш!
Сега сериозно!
Огледай около масления филтър за някоя тапа на маслената магистрала. Ако не откриеш, може да боцнеш един трокник на мястото на датчика за маслото и там да сложиш и двата датчика.
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеЧе ме подсети, на боксера отгоре на блока ли беше, накрая към бубината? Че и аз отдавна си мисля да сложа такъв датчик, ама пусто все кинти не стигат....На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Comment
Comment